Fassawall

Office: 123-456-789

Factory: 123-456-789

Huisgevel

67b69251dbf661303e76bf32f07beeea
Video afspelen

U bent op zoek naar het juiste product voor een huisgevel?

Bij Fassawall bent u aan het goede adres! Wij helpen u bij het ontwerpen en realiseren van fraaie, kleurrijke gevels. Onze kwalitatief hoogwaardige gevelfolies zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Ontdek de mogelijkheden van Fassawall gevelfolies en laat u inspireren!

Onze huisgevel producten

De gevel oplossingen van Fassawall zijn geschikt voor zeer uiteenlopende projecten. Wij houden de nieuwste internationale ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zijn constant bezig met het verbeteren van onze gevelfolies. Wij volgen niet de trends, maar streven ernaar om trendsetters te zijn. En die ambitie zorgt ervoor dat we ook voor uw huisgevel een product kunnen leveren dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet!

Gevelconstructie Maxglan
Sportcentrum Universum - Rudy Uytenhaak

Betrokken adviseur

Naast het ontwikkelen, produceren en leveren van gevelfolies positioneren wij ons ook als adviseur. We zetten graag onze ervaring en expertise in om samen met architecten en uitvoerende partijen te sparren en tot het beste en meest duurzame resultaat te komen. Een unieke huisgevel die niet alleen voldoet aan alle bouwtechnische eisen, maar ook aan de visie van de architect en opdrachtgever!

Waarom fassawall?

84-original

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van een kleurrijke huisgevel!

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw huisgevel!

Onze productlijnen bieden voor elk project de juiste gevelfolie. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw huisgevel te bespreken en kunnen u vanzelfsprekend ook van een gedegen advies voorzien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen
Nederland.
T. +31(0)575-518310
Werkdagen Ma-Do 8.00-17.00u
Vrijdag 8.00 - 16.00u
E. info@fassawall.com
Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.

Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.