Fassawall

Office: 123-456-789

Factory: 123-456-789

Over ons

67b69251dbf661303e76bf32f07beeea
Video afspelen

Welcome

Fassawall BV is een dynamisch, innovatief bedrijf, dat zich toelegt op de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige gevelfolies. Het continu veranderende architectonische landschap vormt onze voornaamste inspiratiebron. We zien hierin vaak een spanningsveld tussen esthetische en functionele toepassingen van producten en materialen. Wij nemen dit spanningsveld weg door gevelfolies te ontwikkelen, die zowel qua functionaliteit als design toegevoegde waarde hebben. Zo is Fassawall gevelfolie in nagenoeg alle RAL-kleuren leverbaar, waardoor in combinatie met gedeeltelijk open en semitransparante gevelbekleding bijzonder fraaie, kleurrijke gevels worden ontworpen en gerealiseerd.

Betrokken adviseur en partner

Fassawall BV ziet zichzelf nadrukkelijk als adviseur en (sparrings)partner. We streven altijd naar het beste en meest duurzame resultaat. Onze ervaring en expertise zetten we dan ook graag in om reeds in de ontwerpfase van projecten samen met architecten en uitvoerende partijen op te trekken. Onze werkwijze laat zich het best omschrijven als flexibel, laagdrempelig en betrokken.

Overleg Fassawall
Fassawall kantoor

Nieuwe kleurrijke dimensies

Fassawall BV volgt de nieuwste internationale ontwikkelingen en trends op de voet. Ontwikkelingen die razendsnel gaan en waarin we niet zozeer trendvolgend, maar nadrukkelijk trendsettend willen zijn. Voor architecten en uitvoerders openen onze folies dan ook de deur naar tal van nieuwe ontwerpmogelijkheden en uitdagingen. Fassawall voegt hiermee zowel letterlijk als figuurlijk een nieuwe, kleurrijke dimensie toe aan het architectonische landschap.

Inspireren, stimuleren en faciliteren

Fassawall BV ziet de laatste tien jaar zowel nationaal als internationaal een duidelijke toename van gedeeltelijk open en semitransparante gevelsystemen. Architecten zoeken daarbij altijd naar mogelijkheden gevels te ontwerpen met een geheel eigen identiteit en dynamiek. Onze folies zijn in nagenoeg alle RAL-kleuren leverbaar en blinken uit in bouwfysische- en technische eigenschappen, waardoor ze in combinatie met gedeeltelijk open en semitransparante gevelsystemen letterlijk een kleurrijke dimensie aan het architectonische landschap toevoegen. Het is onze ambitie om op mondiaal niveau architecten en uitvoerders met ons complete pakket aan hoogwaardige folies te blijven inspireren, stimuleren en faciliteren, zodat zij in staat zijn bijzondere, uniek vormgegeven gedeeltelijk open en semitransparante te ontwerpen te realiseren.

Fassawall service

Ons team

Ons verkoopteam bestaat uit gelouterde technisch onderlegde mensen met meer dan 25 jaar ervaring!

Ons team

Contact

Bettinkhorst 35,
7207 BP Zutphen
Nederland.
T. +31(0)575-518310
Werkdagen Ma-Do 8.00-17.00u
Vrijdag 8.00 - 16.00u
E. info@fassawall.com
Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7207 BP Zutphen 
Nederland.

Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7207 BP Zutphen 
Nederland.