Fassawall

Office: 123-456-789

Factory: 123-456-789

Huisgevel grijs wit

67b69251dbf661303e76bf32f07beeea
Video afspelen

Huisgevel grijs wit maken?

De ontwikkelingen van de laatste jaren zorgen ervoor dat architecten steeds meer vrijheid krijgen bij het ontwerpen van woningen en bedrijfspanden. Waar ze voorheen met veel beperkingen rekening moesten houden, kunnen hun creatieve keuzes nu heel eenvoudig gerealiseerd worden. Een (deels) open of semitransparante huisgevel in grijs wit komt prachtig tot zijn recht met de producten van Fassawall!

Maak kennis met de gevelfolies van Fassawall!

Fassawall is hét adres voor wie op zoek is naar duurzame, innovatieve gevelfolies. Deze gevelfolies onderscheiden zich door hun unieke bouwfysische en technische eigenschappen en kunnen in een breed scala aan kleuren geleverd worden. Onze gevelfolies zijn al in vele toonaangevende projecten toegepast en kunnen ook voor uw project de ideale oplossing zijn!

Gevelconstructie Maxglan
Sportcentrum Universum - Rudy Uytenhaak

Advies in de ontwerpfase

Naast het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige gevelfolies staat Fassawall u ook graag bij in een adviserende rol. We houden geregeld brainstormsessies met architecten, bouwspecialisten en uitvoerders om hen in elke fase van het ontwerptraject van een deskundig advies te voorzien. Zowel over de keuze voor de juiste gevelfolie als over de verwerking van het product

Waarom fassawall?

84-original

ik wil graag deskundig advies over het beste product voor een huisgevel in grijs wit!

Maak uw huisgevel grijs wit met Fassawall!

Ook voor een huisgevel grijs wit kan Fassawall het juiste product leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze unieke geveloplossingen. Als ervaren gevel specialist denken wij graag met u mee!

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen
Nederland.
T. +31(0)575-518310
Werkdagen Ma-Do 8.00-17.00u
Vrijdag 8.00 - 16.00u
E. info@fassawall.com
Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.

Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.