Fassawall

Office: 123-456-789

Factory: 123-456-789

Gevelpanelen

67b69251dbf661303e76bf32f07beeea
Video afspelen

De oplossing voor gedeeltelijk open gevelsystemen

We zien de laatste jaren steeds meer gedeeltelijk open gevelsystemen, waarbij de laag achter de gevelpanelen deels zichtbaar is. Dat vraagt vanzelfsprekend om een duurzame gevelfolie die niet alleen leverbaar is in de gewenste kleur, maar ook over de juiste eigenschappen beschikt. En daarvoor bent u bij Fassawall aan het goede adres. Colour up your building!

Wat kan Fassawall voor mij betekenen?

Fassawall is een innovatieve, dynamische onderneming met een jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kwalitatief hoogwaardige en kleurrijke gevelfolies. Deze voldoen aan alle vereiste bouwfysische en technische eigenschappen en zijn leverbaar in alle brandklassen. Fassawall gevelfolies zijn de perfecte oplossing voor gedeeltelijk open gevelsystemen met gevelpanelen!

Gevelconstructie Maxglan
Sportcentrum Universum - Rudy Uytenhaak

Ons assortiment

Fassawall heeft momenteel 7 verschillende gevelfolies in het assortiment. Deze zijn perfect te combineren met gevelpanelen en kunnen in een breed scala aan kleuren geleverd kunnen worden. Daarnaast hebben wij een aanvullende lijn met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de verwerking en bevestiging van onze gevelfolies. Zo bent u altijd verzekerd van een duurzaam resultaat!

Waarom fassawall?

84-original

Onze gevelproducten

ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor kleurrijke gevelfolie voor achter de gevelpanelen!

Geef kleur aan uw gevelpanelen met Fassawall!

Het is onze missie om architecten en uitvoerder te blijven inspireren tot het ontwerpen van unieke gevel ontwerpen. Wilt u weten wat Fassawall voor uw project kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van onze hoogwaardige gevelfolies!

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen
Nederland.
T. +31(0)575-518310
Werkdagen Ma-Do 8.00-17.00u
Vrijdag 8.00 - 16.00u
E. info@fassawall.com
Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.

Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.