Fassawall

Office: 123-456-789

Factory: 123-456-789

Gevelisolatie

67b69251dbf661303e76bf32f07beeea
Video afspelen

Op zoek naar het juiste product voor gevelisolatie?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame oplossingen. Ook in de (af)bouw. Zo wordt in een groeiend aantal woningen en bedrijfspanden gevelisolatie toegepast, om de ruimtes beter te isoleren en te zorgen dat het energieverbruik tot een minimum beperkt blijft. De juiste gevelisolatie kan een aanzienlijke besparing op de energiekosten opleveren! Gevelisolatie dient echter wel aan een breed scala aan eisen te voldoen. Het is dan ook van essentieel belang dat u het juiste product kiest. En daarvoor bent u bij Fassawall aan het juiste adres!

Wat doet Fassawall?

Fassawall is gespecialiseerd in het leveren van gekleurde gevel oplossingen voor elk project. Wij denken graag met u mee en kunnen u uiteraard ook van deskundig advies voorzien over het juiste gevelisolatie product. Onze producten zijn reeds in vele toonaangevende projecten toegepast. Ook voor uw specifieke toepassing kunnen wij de juiste gevelfolie leveren!

Gevelconstructie Maxglan
Sportcentrum Universum - Rudy Uytenhaak

Onze gevelisolatie producten

Fassawall biedt u diverse oplossingen op het gebied van gevelisolatie. Zo kunt u kiezen voor onze revolutionaire nieuwe gevelfolie Fassawall FireStop A2, vervaardigd uit een combinatie van glasvezel en een speciaal mengsel van verschillende soorten polyurethaan. Deze zeer sterke folie is damp-open, waterkerend en voorzien van Brandklasse A2. Kortom, een zeer geschikt product voor gevelisolatie!

Waarom fassawall?

84-original

ik wil meer weten over de gevelisolatie oplossingen van Fassawall!

Kies voor gevelisolatie van Fassawall!

Wilt u weten wat Fassawall voor u kan betekenen op het gebied van gevelisolatie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ook in de ontwerpfase van uw project kijken wij graag in een adviserende rol met u mee!

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen
Nederland.
T. +31(0)575-518310
Werkdagen Ma-Do 8.00-17.00u
Vrijdag 8.00 - 16.00u
E. info@fassawall.com
Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.

Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.