Fassawall

Office: 123-456-789

Factory: 123-456-789

Brandwerende Folie: Fassawall firestop A2

67b69251dbf661303e76bf32f07beeea
Video afspelen

Waarom brandwerende folie?

Bij brand telt elke seconde. Fassawall FireStop A2 brandwerende folie draagt bij aan het vertragen van de uitbreiding van brand en levert daardoor kostbare tijdwinst op.

Fassawall FireStop A2 transporteert vlammen niet

Proactieve brandveiligheid staat hoog op de agenda van architecten, bouwers en overheden. Bij brand kunnen minuten extra tijd cruciaal zijn om de vuurhaard met succes te kunnen bestrijden, of om een veilig heenkomen te zoeken. Fassawall FireStop A2 brandwerende folie voor  dak en gevel transporteert de vlammen niet. Daardoor kan vuur zich duidelijk minder snel via de gevel of het dak verspreiden naar aanpalende gebouwen, bouwconstructies en andere verdiepingen. Met Fassawall FireStop A2 brandwerende folie kiest u voor een innovatieve folie, die de zo belangrijke tijdwinst kan helpen realiseren door branduitbreiding langer tegen te houden.

A2 folie

Brandklasse A2

Een brandhaard in toom houden vereist geavanceerde materialen die hoge temperaturen moeiteloos kunnen weerstaan. Door toepassing van glasweefsel in combinatie met een hoogwaardige mix van diverse additieven bevindt Fassawall FireStop A2 brandwerende folie zich op het niveau van Brandklasse A2 volgens EN-13501-1.

Het resultaat

De best denkbare brandwerende eigenschappen en een unieke nieuwe standaard in brandwerende folies. Fassawall FireStop A2 brandwerende folie is daarom ook een logische keuze als component in een constructie die in zijn geheel aan hoge eisen voor brandveiligheid moet voldoen. Inmiddels zijn er diverse “end use” gevel testen gedaan waarbij de Fassawall FireStop A2 brandwerende folie is toegepast. De resultaten laten zien dat met de Fassawall FireStop A2 brandwerende folie een brandklasse B voor de gehele opbouw haalbaar is. Kortom, met Fassawall FireStop A2 brandwerende folie kunt u oplossingen realiseren die de brandveiligheid van woningen, flats, kantoorcomplexen en andere gebouwen naar een duurzaam hoger niveau tillen.

84-original

ik wil meer weten over de mogelijkheden van de firestop a2 brandwerende folie

FASSAWALL FIRESTOP A2 BRANDWERENDE FOLIE

Ook voor uw project kan Fassawall de juiste gevelfolie bieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gevel grijs? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als dé gevelspecialist in denken wij graag met u mee!

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen
Nederland.
T. +31(0)575-518310
Werkdagen Ma-Do 8.00-17.00u
Vrijdag 8.00 - 16.00u
E. info@fassawall.com
Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.

Fassawall BV

Bettinkhorst 35,
7200 AH Zutphen 
Nederland.