› Ravel Residence

Algemeen Technische info

Het studenten huisvestingscomplex Ravel Residence is gelegen aan de Zuidas in Amsterdam. Het Amsterdamse architectenbureau Oever Zaaier is verantwoordelijk voor prachtige ontwerp. De buitenste schil vormde voor het bureau een extra uitdaging, omdat deze in verband met de ligging langs de snelweg A10 ‘doof’ moest zijn. Met de wit com- posieten gevelbekleding, voorzien van grote raampartijen, is gekozen voor een zowel functionele als esthetisch zeer fraaie oplossing. Achter de elementen is circa 5.000 vierkante meter Fassawall Architectura verwerkt. De in antraciet uitgevoerde gevelfolie garandeert een maximale, duurzame bescherming.

Land:

Nederland

Plaats:

Amsterdam

Architect:

Oever Zaaier

Aannemer:

Jan Snel Bouw

Toepassing:

5.000 m² Fassawall Architectura

Kleur:

Antraciet (RAL 9005)

Print en deel PDF